Jeg er frilansdesigner med enkeltpersonforetak. Da jeg opplevde at en aktør brukte mitt arbeid uten tillatelse, var det fantastisk å få hjelp av advokat og slippe å stå i en vanskelig konflikt helt alene.

Advokatforsikring Bedrift – fordi langvarige konflikter aldri lønner seg.

Advokatforsikring Bedrift

Bedrifter som kjøper og selger varer eller tjenester, risikerer å havne i juridiske tvister. Det er nesten uunngåelig. Med advokatforsikring fra Legal Insurance Group (LIG), har deres bedrift tilgang på advokatbistand før, under og etter en eventuell konflikt.

I samarbeid med vår partner Legal 24, skreddersyr vi advokatbistanden til deres ønsker og behov. Vi tilbyr fullverdig advokathjelp innenfor de mest relevante rettslige områdene for små og mellomstore bedrifter.

Advokatforsikring Bedrift fra LIG gir deg:

  • Trygghet og bistand i de rettsområdene som er relevante for din bedrift, f.eks. selskapsrett, kontraktsrett, husleierett, arbeidsrett.
  • 5 eller 10 timer rådgivning fra advokat per år.
  • Dekning av juridiske kostnader begrenset opp til 1 mill (2 mill) dersom saken må løses i rettssystemet.
  • Full dekning av egne og eventuelt idømte saksomkostninger.
Det er ikke tvil om at Advokatforsikring Bedrift er en forsikring som gir en trygghet som ikke alltid bare kan måles i penger. Denne type problemstillinger og eventuelle tvister kan handle om store summer, som igjen kan sette arbeidsplasser i fare.
|Silje Aune Gammelli
|Daglig leder
|Legal Insurance Group

Advokatforsikring Bedrift trygger arbeidsplasser og sikrer bedriftsledere.

Mer tid til bedriftsledelse

Hverdagen for bedriftsledere er krevende, også uten juridiske tvister. Med Advokatforsikring Bedrift bruker du mindre tid på å forebygge konflikter og løse tvister, og mer tid på å skape gode resultater for din bedrift.

Les mer

Egen advokat – uten timepris

Forsikringen dekker egne og eventuelle idømte saksomkostninger opp til 1 mill (2 mill) kroner per sak. Helt til Høyesterett, om nødvendig.

Les mer

Advokatforsikring Bedrift blir enda bedre når den blir skreddersydd.

Advokatforsikring Bedrift kan tegnes direkte via forsikringsgivere eller via forsikringsmeglere. Forsikringen kan også tilbys via andre forsikringsgivere som del av allerede eksisterende forsikring, eksempelvis kontorforsikring, styrevervforsikring og liknende, eller som et eget selvstendig produkt.

Er du engasjert i et forsikringsselskap eller hos en forsikringsmegler og ønsker å styrke din posisjon overfor dine kunder? Ta kontakt med oss.

Synes du dette er interessant for din bedrift? Tips din arbeidsgiver om Advokatforsikring Bedrift fra Legal Insurance Group.

Advokatforsikring Bedrift er tilgjengelig for alle bedrifter og kjeder i Norge. Ta kontakt om Advokatforsikring Bedrift her.


Ta kontakt om Advokatforsikring Bedrift her.

Takk!

Jeg er frilansdesigner med enkeltpersonforetak. Min inntekt kommer fra designjobber og salg av rettigheter på illustrasjoner jeg allerede har i katalogen min. Jeg opplever stadig vekk at aktører bruker mitt design uten tillatelse.

For ett år siden kom jeg over en nettbutikk med en logo som var mistenkelig lik en jeg hadde laget. Jeg kontaktet nettbutikken, som mente at de hadde designet logoen uavhengig av min og at de ikke hadde gjort noe galt. Da jeg stod på mitt og sa at jeg ville ha erstatning for bruken av logoen, fikk jeg ufine og nedlatende svar tilbake.

Konflikten var helt fastlåst og jeg så ingen annen utvei enn å benytte meg av min Advokatforsikring Bedrift. Etter å ha sammenlignet arbeidet i katalogen min med logoen til nettbutikken, var advokaten overbevist om at jeg hadde en sterk sak. I ukene som fulgte slapp jeg å forholde meg til menneskene bak nettbutikken, og mottok daglige oppdateringer fra advokaten helt fram til konflikten var løst, og jeg mottok erstatning etter Åndsverkloven.

Som enkeltpersonforetak er man veldig sårbar, og det var en helt fantastisk følelse å slippe å stå i en vanskelig konflikt helt alene og attpåtil få lønn for strevet.

Kontaktinformasjon

Universitetsgata 8, 0164 OsloTelefon: +47 21 41 59 15E-post: post@legalinsurance.no